Hjemløs milliardærarving funnet død under bru

Har vært forsvunnet siden 1990.

STYRTRIKE: Willam Andrews Clark slo seg opp som gruveeier, jernbanebygger og senator. Her med døtrene Andrée (t.v.) og Huguette, trolig i 1917. Timothy Henry Gray, som nå er funnet død, var hans oldebarn. Foto: MONTANA HISTORICAL SOCIETY / WIKIMEDIA COMMONS
STYRTRIKE: Willam Andrews Clark slo seg opp som gruveeier, jernbanebygger og senator. Her med døtrene Andrée (t.v.) og Huguette, trolig i 1917. Timothy Henry Gray, som nå er funnet død, var hans oldebarn. Foto: MONTANA HISTORICAL SOCIETY / WIKIMEDIA COMMONS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann som var arving til en formue på 300 millioner dollar (1670 millioner kroner), ble torsdag funnet død under ei jernbanebru i den amerikanske delstaten Wyoming, melder NBC News.

60-årige Timothy Henry Gray har vært forsvunnet siden 1990, var hjemløs, og ante trolig ikke at han lå an til å arve Huguette Clark, som døde i fjor, 104 år gammel. Hans andel av arven var 19 millioner dollar (106 milloner kroner).

Ingenting kriminelt Gray ble funnet av barn som lekte i snøen. Den rettsmedisinske undersøkelsen viser at han omkom av nedkjøling, og at ingenting kriminelt ligger bak dødsfallet.

Huguette Clark var yngste datter av senator William Andrews Clark, som bygde opp familieformuen på gruvedrift og jernbanebygging, og som grunnla byen Las Vegas. De siste tiåra levde hun tilbaketrukket i sin svære Manhattan-leilighet, omgitt av dokkene sine, eller lå på ulike sykehus i området.

Omdiskutert Den styrtrike kvinnen etterlater seg ingen barn. Derfor var Gray, i kraft av å være adoptert halvgrandnevø, nærmeste arving, sammen med sine søsken. Nå som Gray er død, tilfaller hans andel søsknene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer