- «Hjemløse» Jeffrey har 30 par sko og tjener 1000 dollar om dagen

Nå er tiggeren tilbake på gaten for å tigge barføtt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildet av New York-tiggeren Jeffrey Hilman som mottar sko fra politimannen Larry DePrimo varmet mange hjerter.

En sen og kald novemberkveld traff politimannen på en kar som satt uten sko ved Times Square.

Tiggeren forklarte at han var hjemløs, og kort tid senere kom DePrimo tilbake med helt nye sko.

- Det var iskaldt ute og jeg kunne se blemmene på mannens føtter. Jeg hadde på to par sokker og frøs, sa DePrimo om øyeblikket da han bestemte seg for å hjelpe.

30 par sko Senere kom det fram at Jeffrey slettes ikke er hjemløs, han bor i en leilighet støttet av en organisasjon som iveretar veteraner.

- Han har en stabil bosituasjon. Vi har arbeidet med Hillman i årevis, sier Seth Diamond, leder for New Yorks tjeneste for hjemløse, til Today News.

Nå kan mannen, som tar seg av husleien og telefonregningen til Hilman, i tillegg fortelle at han har et høyt antall av sko i boligen sin og at han tjener en god slump med penger om dagen.

- Han har holdt på med dette i ti år. Han tjener omtrent 1000 dollar om dagen og har tretti par sko hjemme i leiligheten sin, sier John Graf til New York Post

Tør ikke bruke skoene Jeffrey har tidligere fortalt at han ikke orker å bruke skoene fordi de kan koste livet hans.

Nå virker som at tiggeren er lei av alle spørsmålene.

- Jeg har skoene. Folk spør meg alltid om de skoene og jeg forteller alltid at jeg har dem i bagen ved siden av meg, sier han.

Ifølge New York Post går han med skoene til og fra destinasjonen hvor han tigger penger.

- Jeg har min egen leilighet og jeg lager min egen mat. Jeg velger å ikke gå med sko, er det en forbrytelse? Nei, mine føtter har ikke falt av til nå, sier Jeffrey.

NYE SKO: Politimannen Lawrence Deprimo har blitt en helt på internett etter han kjøpte nye sko til en hjemløs mann i New York. Foto: Jennifer Foster/New York Police Department
NYE SKO: Politimannen Lawrence Deprimo har blitt en helt på internett etter han kjøpte nye sko til en hjemløs mann i New York. Foto: Jennifer Foster/New York Police Department Vis mer