Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skal ha planlagt satanistisk mord

Hjemme hos jentene fant politiet bevis for den djevelske planen

Anklaget for å ville drepe klassekameratene, og drikke blodet deres.

TEGNING: Politiet avdekket en rekke bevis hjemme hos jentene. Blant annet fant de en tegning hvor en av jentene hadde skrevet «Gå for å drepe på toalettet». Foto: Bartow Police Department
TEGNING: Politiet avdekket en rekke bevis hjemme hos jentene. Blant annet fant de en tegning hvor en av jentene hadde skrevet «Gå for å drepe på toalettet». Foto: Bartow Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To jenter på elleve og tolv år er anklaget for å ha planlagt å drepe klassekameratene sine på skolens toalett, melder CNN.

De to jentene skal ha gjemt seg på skolens toalett bevæpnet med kjøkkenkniver og en saks, i håp om å overmanne yngre elever, og deretter drepe dem.

Satanistiske motiver

Etterforskningsleder for politiet i Bartow i Florida, Joe Hall, fortalte under en pressekonferanse at politiet tror de planlagte drapene er satanistisk motivert.

Grunnen skal være at politiet ettersøkte hjemmet til de unge jentene, og fant flere tegninger hvor de to hadde illustrert og planlagt drapet. De fant også en rekke satanistiske sangtekster, og flere hyllester til satan.

KNIV: Denne kniven var blant gjenstandene politiet fant da de ransakte jentene på toalettet. De fant også et pizzahjul og en kjøkkensaks. Foto: Bartow Police Department
KNIV: Denne kniven var blant gjenstandene politiet fant da de ransakte jentene på toalettet. De fant også et pizzahjul og en kjøkkensaks. Foto: Bartow Police Department Vis mer

«I dag har vi helse-time på skolen. Takk satan for det vi snart skal gjøre», hadde en av jentene skrevet på en papirlapp.

De hadde også tegnet et kart over skolen, hvor de på siden av kartet også hadde skrevet setningen «Gå til toalettet for å drepe».

Politiet skal også ha funnet en rekke tekstmeldinger på jentenes telefoner, hvor de snakker om hvordan de skal gjennomføre angrepet.

Ville ta sitt eget liv

DRIKKE BLOD: Politiet fant et beger de to jentene hadde tatt med seg til toalettet. De mener at planen var å drikke ofrenes blod fra begeret. Foto: Bartow Police Department
DRIKKE BLOD: Politiet fant et beger de to jentene hadde tatt med seg til toalettet. De mener at planen var å drikke ofrenes blod fra begeret. Foto: Bartow Police Department Vis mer

Jentene hadde også med seg et beger til toalettet. Politiet mener at jentene planla å drikke blodet til ofrene fra dette begeret, og at de også ønsket å spise deler av ofrene sine.

De hadde også laget tegninger av ulike mønstre de skulle tegne over øynene, i panna, og på nesa til ofrene sine, for å hylle djevelen.

Deretter skal de ha hatt planer om å etterlate kroppsdeler rundt inngangen til skolen, før de til slutt skulle ta sitt eget liv.

Skolens rektor skal imidlertid ha funnet de to jentene på toalettet før de fikk gjennomført planen. Flere ansatte ved skolen skal ha begynt å lete etter de to da den ene jenta ble meldt savnet fra klasserommet.

TEGNET MØNSTER: Disse mønstrene skal jentene ha planlagt å skjære inn i ofrene sine. Foto: Bartow Police Department
TEGNET MØNSTER: Disse mønstrene skal jentene ha planlagt å skjære inn i ofrene sine. Foto: Bartow Police Department Vis mer

- Dette er veldig foruroligende, ikke bare som ansvarlig for skolen, men også som forelder. Jeg vil at foreldrene til barna på denne skolen skal vite at vi gjør alt vi kan for å holde barna deres trygge, sier rektoren til Fox News.

De to jentene skal ha innrømt planen for politiet da de ble tatt, og forklart at de kom opp med planen i løpet av helga før skolen begynte. De skal ha ønsket å tilbe djevelen, forklarte de.

Om de syndet nok mens de fremdeles levde, ville de forsikre seg om at de havnet i helvete hos djevelen når de døde, mente de.

UTFORDRING: Internettfenomenet «Momo» tar av på sosiale medier. Her ser du hvorfor. NB: Vi advarer mot at videoen inneholder bilder som kan virke skremmende for barn og unge. Video: skjermdump fra Instagram og YouTube / Emilie Rydning / Dagbladet. Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/nyheter/advarer-foreldre-mot-ny... Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!