Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hjemmehjelp fyllekjørte på jobb

30 år gammel kvinne drakk whisky til lunsj.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hjemmehjelpen holdt full fest om kvelden 9. juni i fjor. Hun drakk 11 flasker øl mellom klokka 20.30 og 01.00, før hun drakk en til rundt klokka 04.30, skriver ba.no.

Dagen etter kjørte hun på jobb bare fem timer etter at hun drakk den siste ølen. Retten finner det bevist at hun da hadde en promille på minst 1,56. Før lunsj kjørte hun rundt og var på åtte-ni hjemmebesøk.

Det ble ikke bedre av at kvinnen dro hjem til lunsj i 13-tida og drakk ti cl whisky.

Nå er hun dømt til 21 dagers soning bak murene, i tillegg til 15.000 kroner i bot og tap av førerkortet i to år.

Kvinnen erkjente straffskyld for fyllekjøringen. Men retten mener det er skjerpende at hun med den høye promillen kjørte en ikke ubetydelig strekning og også hadde en passasjer med i bilen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling