Hjemmekos, pizza og rollespill

FROGNER/OSLO (Dagbladet): Med gardinene trukket for tilbrakte ekteparet Orderud den siste ettermiddagen før rettssaken på Orderud gård. Kristin Kirkemo Haukeland dro på Peppe's Pizza, koste seg med ektemannen og sønnen og gledet seg til bursdagsfesten i kveld. Lars Grønnerød har drevet rollespill med advokatene i cella.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kristin Kirkemo Haukeland fyller 28 år i dag, samtidig som hun stiller som tiltalt i Norgeshistoriens mest omtalte drapssak. Tross den alvorlige tiltalen har hun bestemt seg for at dagen skal feires.

Anslagsvis 10- 15 personer fra familien og vennekretsen samles i kveld for å spise kake, drikke kaffe og feire Kristin.

Blid og oppegående

- Kristin er blid og kvier seg ikke for rettssaken, forteller Lise Wettergreen, samboeren til Kristins far, Sverre Martin Kirkemo, til Dagbladet. Dagen før rettssaken starter, var Kristin sammen med store deler av familien. Hun fikk god tid til å være sammen med sønnen, som kry som en hane kunne vise moren den nye minitrailmopeden han har fått av Kristins far og hans samboer. Deretter spiste Kristin middag på Peppe's Pizza på Ski og dro blant annet til optiker for å fikse et par ødelagte briller. Hun tok seg også tid til en prat med sin advokat Tor Kjærvik.

- Vi har vært sammen stort sett hele påsken. Jeg har forklart hva som skal skje, og vi har gått gjennom dokumentene i saken. Utover i påsken har jeg merket en stadig mer spent holdning, forklarer Kjærvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer