Hjemmevideo fra Bill

Overraskelsen var stor da de politiske journalistene i Washington i går ble presentert en video der presidenten avslører betydelige skuespillerevner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se klipp i RealVideo


» Se videoen hos ABC News

Ronald Reagan var B-film stjernen som havnet i det hvite hus. Kanskje Bill Clinton har ambisjoner om å gå motsatt vei. I alle fall presenterte han i går en video der han fleiper med presidentrollen, og der han selv innehar de fleste funksjonene i Det Hvite Hus.

Her ser vi Bill mens han passer på vaskemaskinene, mens han spiller slagskip med admiralstabens sjef Henry Shelton, mens han sykler rundt i korridorene og mens han løper ut med matpakken til Hillary.

Videoen ble laget til den siste middagen Clinton hadde lørdag med de politiske korrespondentene i Washington. En avgående presidents siste måneder er tradisjonelt ikke en tid for de store avgjørelser eller planer, så presidenten forsøker å forutse hvordan de siste månedene i Det Hvite Hus kommer til å bli.

Filmen viser Bill Clinton opptatt med alle slags sysler, blant annet som sentralbordbetjent og bilvasker.

Som avslutning står Clinton foran et speil med en Oscar-statuett og «øver» på en takketale til Filmakademiet, før skuespilleren Kevin Spacey fra American Beauty dukker opp og forlanger å få tilbake statuetten.

SPILLER SLAGSKIP
<B>LAGER MATPAKKER
TAKKER FOR OSCAR