Hjerteknuseren Piper (4 uker) fanget i avløpsrør

Klynkene fra flere meter under bakken førte til stor redningsaksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Den gråt og jeg gråt hele natta. Jeg følte meg helt forferdelig, sier eieren av valpen som ved et uhell ramlet ned i et avløpsrør i Detroit i USA.

Hundeeieren, som ønsker å være anonym, måtte høre på klagene fra den fire uker gamle dachshunden, som desperat ba om hjelp fra flere meter under bakken.

Etter en svært mørk natt fikk hundeeieren tilkalt hjelp fra dyrevernorganisasjonen Michigan Human Society, som igjen tilkalte bygningsarbeiderne fra Aaron Exavating som var på jobb like ved.

Ingen kunne si nei til å hjelpe den lille valpen opp fra avløpsrøret. Gjennom hele arbeidet kunne dessuten de frvillige høre hvordan valpen klaget sin nød.

- Jeg kunne ikke gå hjem i dag før jeg reddet den lille karen der, sier Aaron Baughey, som stilte med gravemaskin under redningsoperasjonen.

Etter en større gravejobb fikk endelig en av de tøffe redningsarbeiderne øyekontakt med den lille hjerteknuseren, som umiddelbart smeltet hjertet hans.

- Det at jeg fikk øyekontakt med valpen, ga meg ny inspirasjon, sier Brad Morey, som var den som til slutt fikk æren av å dra den lille karen ut av avløpsrøret.

Den lille valpen hadde ennå ikke fått noe navn, men amerikanske medier døpte ham umiddelbart «Piper» etter avløpsrøret. Piper er nå gjenforent med mora og er i god form.