Ut mot Molde-ordfører:

- Hjerteløst

Oslos ordfører Marianne Borgen (SV) mener Molde-ordfører Torgeir Dahl (H) må komme med en uforbeholden unnskyldning til Oslos befolkning.

OSLO-ORDFØRER: Marianne Borgen går ut mot Molde-ordfører Torgeir Dahl (H). Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet.
OSLO-ORDFØRER: Marianne Borgen går ut mot Molde-ordfører Torgeir Dahl (H). Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oslos ordfører Marianne Borgen (SV) går hardt ut mot Molde-ordfører Torgeir Dahl (H) etter Dahls angrep på måten Oslo kommune og byrådsleder Raymond Johansen har håndtert coronapandemien.

- Jeg vil be om at Molde-ordføreren kommer med en uforbeholden unnskyldning til Oslos befolkning. Hans angrep på Oslos befolkning er både sårende, hjerteløst, og det vitner om stor kunnskapssvikt, sier Borgen til Dagbladet.

- Farlig og splittende

- Oslos befolkning har tatt et stort ansvar under pandemien, og har levd med restriksjoner i lang tid. Jeg er utrolig stolt over den innsatsen som Oslos befolkning har tatt, og mener Oslos tiltak også har hatt stor betydning for resten av landet, fortsetter Borgen overfor Dagbladet.

Hun mener Oslos innbyggere fortjener støtte.

- De fortjener støtte og en klapp på skuldra. Ikke det politiske spillet som Molde-ordføreren har startet. Jeg er opprørt over det politiske spillet det har startet, og mener det er både farlig og splittende.

- Reagerte sterkt

Borgen sier at hun ikke har sett et liknende angrep tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer