Ulykke i USA

Hjerteskjærende start på livet

Høygravide Samantha Russell mistet nylig livet i en bilulykke. Morens liv sto ikke til å redde, men lille Mac på 33 uker overlevde.

OVERLEVDE: Etter to måneder på sykehuset kunne pappa Brandon Russell ta med lille Mac hjem, men uten mamma. Foto: Brandon Russell/Facebook
OVERLEVDE: Etter to måneder på sykehuset kunne pappa Brandon Russell ta med lille Mac hjem, men uten mamma. Foto: Brandon Russell/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter nesten to måneder på sykehuset kunne pappa Brandon Russell endelig reise hjem med sin nyfødte sønn, Mac.

I en TikTok-video delt av den nybakte pappaen, får man bli med på nyfødte Macs første biltur hjemme i byen Wichita i Kansas i USA. Pappa Brandon takker også sykepleierne på Wesley Medical Center.

Brandons kone, Samantha Russell, omkom i en i bilulykke da hun var høygravid. Ulykka skjedde etter en politijakt hvor en person kjørte på rødt lys og krasjet inn i tre biler, skriver Kansas Wichita News.

Reddet barnet

Politiet i Wichita opplyste at den mistenkte personen var etterlyst for et væpnet ran tidligere samme dag. Underveis i biljakten valgte de å stoppe forfølgelsen med hensyn til trafikksikkerheten, skriver The Wichita Eagle. Den mistenkte kjørte videre og endte kjøreturen brutalt ved å kjøre på rødt lys i et veikryss.

I veikrysset var 22 år gamle Samantha, som var gravid i åttende måned med termin i august. Hun ventet på å ta til venstre i ettermiddagstrafikken, da bilen hun kjørte ble truffet.

Hun ble fraktet til sykehus, der livet ikke sto til å redde. Men legene klarte å redde livet i magen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer