Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hjort på vidda

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladets eminente fotograf gjennom en drøy menneskealder, Johan Brun (78), nyter fortsatt hver sommer en frydefull tilværelse som sauegjeter i Geitvassdalen på Hardangervidda. Denne sommeren har han og fru Ingrid 1500 sauer å passe på. Og en hjort, en høyreist hind som plutselig sto der ikke langt unna naturfotografen - som i befippelsen ikke fikk tatt noe bilde. Til Dagboka kan han ellers opprømt rapportere om flotte forhold på østsida av vidda, med en strålende vakker blomsterflora, og temperaturer som skifter mellom pluss fire og pluss 20 grader. Og til helga åpner turisthyttene for sesongen, så nå er det tida for å pakke sekken for turister som ikke liker å ferdes i kø på fjellet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling