Hjullaster smalt inn i luksusbutikk i Stockholm

Men gjerningspersonene kom aldri lenger enn til vinduskarmen.

INNBRUDDSFORSØK: En håndfull gjerningspersoner skal ha forsøkt å ta seg inn i luksusbutikken på Östermalm i Stockholm, men de kom aldri lenger enn vinduet. Foto: Elin Jönsson / Expressen
INNBRUDDSFORSØK: En håndfull gjerningspersoner skal ha forsøkt å ta seg inn i luksusbutikken på Östermalm i Stockholm, men de kom aldri lenger enn vinduet. Foto: Elin Jönsson / Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgentimene tirsdag dundret en hjullaster inn i Chanels luksusbutikk på Östermalm i Stockholm, skriver Expressen.

- Vi fikk melding klokken 04.43 om at noen holdt på å ta seg inn gjennom vinduet med en hjullaster, sier Mikael Pettersson i Stockholms-politiet til avisen.

- Kom ikke inn

Alt tyder på at det er snakk om et såkalt sjokkbrekk.

Gjerningspersonene, som skal ha vært flere, har forsøkt å ta seg inn i luksusbutikken, for å få med seg noen av de kostbare varene, men det ser ikke ut til å ha gått helt etter planen.

- Jeg vet ikke hvor langt de kom, men et vitne sier at de ikke kom inn. Det samme konstaterte vi da vi kom til plassen. Sannsynligvis er skadene sånn at det ikke har vært mulig å ta seg inn i lokalet, sier Pettersson.

Like etter hendelsen skal gjerningspersonene ha forsvunnet fra stedet i en mørk bil, men politiet har ikke tatt noen for innbruddsforsøket.

Ifølge vitner skal det ha vært så mange som fem eller seks innbruddstyver som var delaktig i innbruddsforsøket.

- Vi hadde patruljer plassert på strategiske posisjoner rundt om i byen, men vi lykkes ikke med å få tak i dem, sier Pettersson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer