Hobøl-drapet: Politiet ransaket offerets leilighet

Politiet ransaket i dag leiligheten til den drepte Fatiha Bekkali (28). Ingen er siktet i drapssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fatiha Bekkali ble funnet drept i Hobøl 30. august, og funnet var i dagevis en gåte. Den drepte kvinnen var så ille tilredt da hun ble oppdaget at det var umulig umiddelbart å fastslå kvinnens identitet.

Men etter at det ble laget en tegning av kvinnen på bakgrunn av blant annet hodeformen og kroppsbygningen hennes, greide politiet å identifisere den drepte. Det viste seg at det dreide seg om liket av en 28 år gammel marokkansk statsborger.

Fant ektemannen på sykehus

Identifiseringen førte også til at politiet lokaliserte kvinnens ektemann. Men mens etterforskerne arbeidet på spreng med å finne ut hvem drapsofferet var, hadde mannen vært utsatt for en trafikkulykke på E 18 i Akershus.

Ulykken skjedde 4. september. Han har nå ligget i mer enn en uke på sykehus i Askim, og politiet hadde mandag fremdeles ikke fått tillatelse til å avhøre ham av hans behandlende lege.

- Vi vet ikke noe om når vi kan få avhørt ham. I mellomtiden undersøker vi leiligheten til den drepte kvinnen for å se om det er noe som kan gi oss svar på hva som har skjedd med henne. Blant annet leter vi etter informasjon som kan si oss noe om hvem hun var sammen med de siste dagene da hun levde, sier Anne Mette Angell, politiadjutant i Moss politidistrikt, til NTB.

Angell understreker at det at det er gitt tillatelse til en ransaking, ikke innebærer at noen er siktet i saken.

- Kvinnens ektemann har fremdeles status som vitne i saken. Han er ikke siktet for noe, poengterer hun.

Politiet hadde i dag informert ektemannen om at hans kone var funnet drept.