Hobøl-drapet: Politiet ransaket offerets leilighet

Politiet ransaket i dag leiligheten til den drepte Fatiha Bekkali (28). Ingen er siktet i drapssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fatiha Bekkali ble funnet drept i Hobøl 30. august, og funnet var i dagevis en gåte. Den drepte kvinnen var så ille tilredt da hun ble oppdaget at det var umulig umiddelbart å fastslå kvinnens identitet.

Men etter at det ble laget en tegning av kvinnen på bakgrunn av blant annet hodeformen og kroppsbygningen hennes, greide politiet å identifisere den drepte. Det viste seg at det dreide seg om liket av en 28 år gammel marokkansk statsborger.

Fant ektemannen på sykehus

Identifiseringen førte også til at politiet lokaliserte kvinnens ektemann. Men mens etterforskerne arbeidet på spreng med å finne ut hvem drapsofferet var, hadde mannen vært utsatt for en trafikkulykke på E 18 i Akershus.

Ulykken skjedde 4. september. Han har nå ligget i mer enn en uke på sykehus i Askim, og politiet hadde mandag fremdeles ikke fått tillatelse til å avhøre ham av hans behandlende lege.

- Vi vet ikke noe om når vi kan få avhørt ham. I mellomtiden undersøker vi leiligheten til den drepte kvinnen for å se om det er noe som kan gi oss svar på hva som har skjedd med henne. Blant annet leter vi etter informasjon som kan si oss noe om hvem hun var sammen med de siste dagene da hun levde, sier Anne Mette Angell, politiadjutant i Moss politidistrikt, til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer