Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hodejakt

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Telenors styreformann Tom Vidar Rygh kritiseres for uryddighet i forbindelse med arbeidet med å finne ny konsernsjef for bedriften. Rygh har sagt at han ikke er kandidat til stillingen, men han har ikke utelukket at han kan bli det. Dette har skapt usikkerhet blant politikere om hans habilitet som styreleder under prosessen, og Dagens Næringsliv tror det kan bli spørsmål om den på neste styremøte
  • En styreleder av Ryghs format og erfaring kan selvsagt ikke utelukkes som ny konsernsjef. Hvis han har lyst på jobben, ville det være mest naturlig å gå av som styreleder. Han avviser slike lyster nå, men vil nødig havne i en situasjon i etterkant der han kan bli anklaget for å lyve hvis han skulle bli aktuell. Det beste rådet vi kan gi ham, er at han sier minst mulig om sin egen rolle i prosessen. Nettopp gjennom en ryddig styring av arbeidet kan han styrke sitt eget kandidatur. Og blir han ikke konsernsjef, styrker det også hans posisjon som styreleder.
Hele Norges coronakart