FANT LIK: Et av de hodeløse likene fløt i land på stranda Mae Ramphueng i Thailand. Den er populær blant internasjonale turister. Foto: Google Maps
FANT LIK: Et av de hodeløse likene fløt i land på stranda Mae Ramphueng i Thailand. Den er populær blant internasjonale turister. Foto: Google MapsVis mer

Hodeløse lik fløt i land ved turistperle

Politiet har så langt ikke identifisert de døde personene.

Fredag ble to hodeløse lik funnet på to forskjellige strender i Rayoung-provinsen i Thailand, bare 40 km unna det kjente turistmålet Pattaya, skriver news.com.au.

To hodeløse mannslik

Det første liket ble funnet på stranda Mae Ramphueng. Politiet kunne fastslå at det var en mannsperson. I nakkeområdet skal det ha vært kuttskader.

På håndleddet fant politiet en tatovering skrevet på engelsk. Politiet mener at mannen døde minst ei uke før kroppen ble funnet.

Det andre hodeløse liket ble funnet 10 kilometer fra det første, på stranda som . kalles PMY. Dette var en ung mann bare iført undertøy. Denne personen skal ha dødd minst 10 dager før kroppen ble funnet.

Fisker fant hode

Tidligere denne uka fant også en lokal fisker hodet til det som tilsynelatende var en kvinne i det samme området, skriver The Thaiger.

Hodet hadde langt hår og hadde ligget i vannet i mange dager.

Politiet mistenker at funnene kan settes i sammenheng, men foreløpig har de ikke klart å fastslå identiteten til de avdøde. De saumfarer nå listene over savnede folk for å se om det kan hjelpe dem.

Strendene i Rayong, som ligger rundt to timer sørøst for Bangkok, er blant de mest populære turistmålene i Thailand.

Mae Ramphueng er en av de mest populære strendene for internasjonale turister, mens PMY er en del av et rekreasjonsområde som brukes flittige av lokalbefolkningen.