- Hodeskallen tilhører ikke Trine

Politiet aner ikke hvem de har funnet utenfor Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Hordaland har nå slått fast at hodeskallen som ble funnet i Os i dag, ikke kan tilhøre Trine Frantzen, som har vært savnet fra nærområdet i over to år. Det ble lenge antatt at hodeskallen, som ble funnet under gravearbeid i går, tilhørte Frantzen, som er den eneste personen som er meldt savnet i Os.

- Det er nå stadfestet at hodeskallen tilhører en kvinne på 45 år. Det utelukker at det kan være Trine Frantzen, som var 31 år da hun forsvant, sier lensmann Rasmus Dalen i Os til Dagbladet.no.

Funnstedet i Moberg-området er sperret av, og det søkes nå etter flere levninger med hunder, samtidig som det pågår kriminaltekniske undersøkelser. Ifølge lensmann Dalen har levningene ligget lenge i jorda, mellom 10 og 50 år.

- Har dere noen formening om hvem levningene tilhører?

- Vi håper å finne ut av det, vi har noen ledetråder å gå etter, og prøver nå å finne litt flere spor, sier lensmann Rasmus Dalen til Dagbladet.no.

FORTSATT SAVNET: Hodeskallen som ble funnet i Os tidligere i dag, tilhørte en mye eldre kvinne enn Trine Frantzen. Dermed lever familien fortsatt i uvisshet om hva som skjedde med Trine, som forsvant 4. mai 2004.