Hodet er på plass igjen

Kenneth Sivertsen fikk halve hodet frosset ned i et fryseskap i tre måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter at han ble funnet med store hodeskader frøs legene ned halve hodeskallen hans. Nå, tre måneder senere, er alt på plass igjen.

Det var første påskedag i år at Kenneth Sivertsen ble funnet med store hodeskader i Haugesund. Han ble fraktet med legehelikopter til Haukeland universitetssykehus til livreddende behandling.

En stor bit av hodeskallen hans ble fjernet og lagt i et fryseskap for at hevelsen og blødningene ikke skulle gjøre mer skade. Tilstanden hans var alvorlig.

Nå er biten tint opp og operert tilbake og hodet ser igjen ut som før, melder VG i dag.

Det er ikke helt klart hva som skjedde den kvelden Sivertsen ble skadd, men han skal ha falt og slått hodet mot gatesteinene på kaia i byen da han kom ut fra utestedet Mack.

Kenneth Sivertsen bor i dag på et rehabiliteringssenter på Vestlandet. Talesenteret i hjernen hans ble rammet av ulykken, og han må trene opp igjen taleevnen. Det kan ta opp til et år. Han sliter også med kraftige epilepsi-anfall og fingrene er ikke like raske som før. Likevel spiller og komponerer han musikk, og planlegger å gi ut diktsamling og en selvbiografi, forteller han til avisa.

Artisten, som blant annet er kjent som eks-kjæresten til Herborg Kråkevik, slet i mange år med alkohol- og pillebruk.

HODET ER HELT IGJEN: I vår opererte legene ut en stor bit av hodet til Kenneth Sivertsen og frøs den ned. Foto: SCANPIX
HODET ER HELT IGJEN: I vår opererte legene ut en stor bit av hodet til Kenneth Sivertsen og frøs den ned. Foto: SCANPIX Vis mer