Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nattdrama i Oslo:

Hogg med øks gjennom døra til mor og liten datter

- Ropte og skrek og truet med å drepe.

ØKSEDESPERADO: Mor og liten datter og flere nabodører i Evald Ryghs gate på Ila ble angrepet med øks natt til fredag. Skjermdump: GoogleMaps.
ØKSEDESPERADO: Mor og liten datter og flere nabodører i Evald Ryghs gate på Ila ble angrepet med øks natt til fredag. Skjermdump: GoogleMaps. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mor og en mindreårig datter forberedte seg på å hoppe ut i nattekulda fra et vindu i leiligheten da en mann hogg seg gjennom inngangsdøra med øks.

Politiet i Oslo fikk melding klokka 04.35 om alvorlig uro på en adresse i Evald Ryghs gate på Ila i bydel St. Hanshaugen.

- Mannen ropte og skrek og truet med å drepe. Han hadde også brukt øks på andre dører i bygården, og mange var våkne og engstelige da politipatruljen kom, opplyser politiets operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

Mannen i 20-årene hadde øks da politiet kom, men pågripelsen skjedde uten stor dramatikk.

- Han ble satt i arresten og blir avhørt i løpet av dagen.

- Han er registrert med adresse i samme område, men vi har ennå ikke oversikt over om han har kjennskap til beboere der han gikk løs på dørene med øks, sier Jøkling.

Helsevesenet har tatt hånd om mor og datter etter den skremmende opplevelsen natt til fredag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!