Trekker: Her er Bård Hoksrud på Frps landsmøte på Gardermoen i mai. Der ble han valgt inn som sentralstyremedlem. Nå trekker han seg fra alle verv. Foto: Lise Åserud / Scanpix .
Trekker: Her er Bård Hoksrud på Frps landsmøte på Gardermoen i mai. Der ble han valgt inn som sentralstyremedlem. Nå trekker han seg fra alle verv. Foto: Lise Åserud / Scanpix .Vis mer

Hoksrud trekker seg fra Frp-verv

- Kommer til å stå på for velgerne de siste to årene av stortingsperioden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKIEN/OSLO (Dagbladet): - Jeg har varslet at jeg trekker meg fra alle verv i partiet, også sentralstyret, sier Bård Hoksrud til Dagbladet.

Dermed er den profilerte samferdselpolitikeren på vei ut av norsk politikk etter at det i går ble kjent at han betalte 1600 kroner til en prostituert i Riga.

De neste to årene kommer Hoksrud til å fortsette oppdraget med å representere velgerne sine i Telemark.

- Jeg har fremdeles to år igjen av stortingsperioden min og kommer til å stå på for velgerne også i de årene, sier Hoksrud.

Hoksrud har fått sterk støtte fra velgerne, blant annet på sin Facebook-side. Flere mener at hans kjøp av sex i utlandet ikke bør få konsekvenser for hans politiske karriere.

- Jeg har gjort en utrolig dumhet. Jeg har vært på fest og gjort noe man ikke bør gjøre. Det var alkohol inne i bildet og jeg er av dem som veldig sjelden drikker og fester, sa Hoksrud til Dagbladet tidligere i dag.