- Høl i hodet at en slik sjåfør er på veien

Nordland-sjåfør anmelder dansk venstrekjører. - Han er en løgner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den lokale lastebilsjåføren som var centimetre fra å få et danskregistrert vogntog i rett i fronten sør for Mosjøen, er fortsatt skjelven etter nær døden-opplevelsen på E6 fredag formiddag.

Og han er like rystet over forklaringen i Dagbladet til konserndirektør Jesper Hansen i Thermo-Transit Danmark, som eier vogntoget.

- Jeg har snakket med vår sjåfør, og han sier at motgående bil ikke har overholdt vikeplikten og plurtselig la inn på E6 fra sideveien til venstre.

Dansk sjef: - Heroisk innsats Ifølge den danske konserndirektøren gjorde sjåføren en heroisk innsats for å unngå kollisjon.

- Det er helt høl i hodet at en slik sjåfør er på veien. Han er en løgner med frekkhetens nådegaver, sier den lokale sjåføren til Dagbladet.

I dag anmelder han den livsfarlige trafikkepisoden til Helgeland politidistrikt, og samtidig inviterer han den for han ukjente sjåføren til en befaring på veistrekningen.

- Først skal jeg spandere lunsj. Så drar vi på befaring i ro og mak. Da får vi se om han finner den sideveien han prater om.

-Uansett skal han få et godt grunnlag for ikke å utsette seg selv og oss andre på veien for livsfare neste gang han kjører her, sier den rutinerte og lokale sjåføren til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer