- Hold den hurpa unna meg

- Hold den hurpa unna meg. President Bill Clinton måtte ifølge meldinger offentliggjort i helga be sine sikkerhetsvakter om beskyttelse da fru Hillary angrep ham og ga ham et slag i ansiktet. Han fikk en real blåveis, og måtte sminkes kraftig i flere dager etterpå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TO DAGER DERPÅ: To dager etter at Hillary skal ha angrepet Bill Clinton, stilte de opp sammen for å minntes de drepte i Lockerbie-ulykken ti år tidligere.

Episoden skjedde ifølge kilder i Washington 19. desember, bare noen timer før Representantenes hus vedtok å reise riksrettssak mot presidenten. Det er The Drudge Report som skriver dette. Matt Drudge har sin egen hjemmeside på Internett, og det var han som først skrev om Bill Clintons seksuelle forhold til Monica Lewinsky i Det hvite hus. Han er uten konkurranse Washingtons fremste sladrespaltist, men hadde altså rett i historiene han brakte i «Lewinsky-saken».

Denne gangen har han ikke historien fra egne kilder, men fra tabloiden National Inquirer, som bringer historien denne uka.

Historien om slagsmålet i Det hvite hus har gått verden rundt denne helga. The Times i London og flere britiske og tyske søndagsaviser har trykket den, med The Drudge Report som kilde.
Episoden var ifølge The Drudge Report den foreløpig siste i en serie sammenstøt mellom de to ektefellene.

Bill og Hillary hadde nettopp kommet hjem fra et besøk til Gaza og Israel, og forholdet mellom dem var iskaldt. De hadde hver sin suite i presidentflyet Air Force 1, og Hillary trakk seg unna sin mann mer enn én gang under besøket. Folk som var i presidentens følge sa dette etter at besøket var over:

- Det var som om hans berøringer fylte henne med vemmelse.

Skillsmisse?

Ifølge rapporten har Hillary Clinton åpnet seg for en nær venn, og sier hun vurderer skilsmisse.

- Jeg har jobbet så hardt i hele mitt liv for å få oss hvor vi er, men den idioten av en mann jeg er gift med har ødelagt alt. Jeg må skape mitt eget liv. Alt er over med ham.
Det har vært mye for USAs førstefamilie det siste året. Bill Clinton har innrømmet å ha hatt et «upassende forhold» til Monica, og han har løyet under ed da han sa:

- Jeg har ikke hatt et seksuelt forhold til den kvinnen, til Monica Lewinsky.
Ifølge Monica Lewinsky skal de to ha hatt munnsex flere ganger, og presidenten skal ha masturbert henne med en sigar.

Mange krangler

Det var da datteren Chelsea kom hjem til jul slagsmålet i Det hvite hus startet. En kilde i Washington sier det slik:

- Hillary bare dro til ham. Hun mistet besinnelsen og slo. Han var sjokkert.

Slaget var så hardt at han fikk et synlig blåmerke, og han brukte sminke i flere dager etterpå, sier kilden. Kilden sier videre at de verbale slagsmålene mellom de to ektefellene har blitt både tøffere og hyppigere den siste tida.

Secret Service- agentene forsøker å holde partene fra hverandre når de er hjemme samtidig, fordi de ofte hyler til hverandre.
En annen kilde sier dette om ekteskapet til The Drudge Report :

- Presidentfamilien ligger i ruiner. Bill en en knekket mann. Hillary er ubarmhjertig. Og datteren Chelsea er sint på faren for Lewinsky-affæren. Men selv om hun holder med sin mor, elsker hun sin far.

Kilden sier også dette:

- Presidenten har det elendig. Han har begynt å stappe i seg hurtigmat igjen. Men han har bestemt seg for at han ikke forlater sitt embete.
Det hvite hus vil ikke kommentere The Drudge Report, som har sin historie fra National Enquirer.

- Jeg vil ikke svare på sladder og insinuasjoner, sier Amy Weiss, en av presidentens talspersoner. Hillary Clintons stab har ikke kommentert rapporten i det hele tatt.