BER NORDMENN HOLDE SEG UNNA: Den norske ambassaden i Thailand ber nordmenn holde seg unna demonstrasjonene på flyplassen i Thailand i kveld. Foto: REUTERS/Kerek Wongsa/SCANPIX
BER NORDMENN HOLDE SEG UNNA: Den norske ambassaden i Thailand ber nordmenn holde seg unna demonstrasjonene på flyplassen i Thailand i kveld. Foto: REUTERS/Kerek Wongsa/SCANPIXVis mer

- Hold dere unna demonstrasjonene

Ambassaden advarer nordmenn i Thailand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): Den norske ambassaden i Thailand advarer nordmenn om å nærme seg demonstrasjonene som har blusset opp i landet.

På ambassadens egne hjemmesider advarer de nordmenn om å holde seg unna demonstrasjonene og store folkemengder.

- Vis aktsomhet, følg med i media og lytt til råd fra lokale mydnigheter, er rådene fra ambassaden.

Rådene støttes av Utenriksdepartementet (UD) her hjemme.

- Ambassaden følger med på utviklingen og holder oss oppdatert, sier kommunikasjonsrådgiver Kristin Melsom i UD til Dagbladet.no.

Hun har så langt i dag fått rapporter om flere slagsmål i Bangkok, demonstrasjonene og stengingen av hovedflyplassen i byen.

- Vi ber folk følge rådene som abassaden gir, sier Melsom.

Melsom har ikke fått meldinger om at nordmenn har vært involvert i demonstrasjoner eller andre episoder.

UD har ikke valgt å endre sine reiseråd til landet. Siste oppdatering var i april i år. Der fraråder de reiser til provinsene Pattani, Yala, Narathiwat og Songkhla som ikke er strengt nødvendige.

HOLDES OPPDATERT: Kommunikasjonsrådgiver Kristin Melsom i  Utenriksdepartementet holdes oppdatert av ambassaden om utviklingen i landet.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
HOLDES OPPDATERT: Kommunikasjonsrådgiver Kristin Melsom i Utenriksdepartementet holdes oppdatert av ambassaden om utviklingen i landet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer