Eksplosiv brann i London:

- Hold dere unna

Det brøt ut brann på togstasjonen Elephant & Castle i London mandag. Brannen skal ha blitt utløst av en eksplosjon, ifølge flere medier. Brannen skal nå være under kontroll.

EKSPLOSJON: En stor eksplosjon skal ha utløst en brann på togstasjonen Elephant & Castle i London i England. Video: Ivan Larsson / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ettermiddag brøt det ut brann på togstasjonen Elephant & Castle i London i England. En stor røyksky hang over området i byen, ifølge flere engelske medier.

Ifølge avisa Telegraph skal det være en eksplosjon som utløste brannen.

Brannen skal nå være under kontroll, ifølge London Fire Brigade. De opplyser på Twitter at brannvesenet likevel kommer til å være på stedet de neste timene.

Totalt har seks personer fått behandling på stedet, skriver brannvesenet. En av dem ble fraktet til sykehus.

En video fra stedet skal vise at brannen eksploderte ut av den ene sida av stasjonen, skriver avisa.

BRANN: Bilde av eksplosjonen. Foto: Skjermdump/ Twitter.
BRANN: Bilde av eksplosjonen. Foto: Skjermdump/ Twitter. Vis mer

Mistenker ikke terror

London Fire Brigade skriver på Twitter at det er 15 brannbiler og et mannskap på 100 på stedet.

De ber folk om å holde seg unna området, og å lukke alle dører og vinduer, ifølge Sky News. Flere veier er også stengt i området.

Elephant and Castle er et kollektivknutepunkt sørøst for Waterloo.

Southwark Police skriver på Twitter at det ikke er mistanke om at hendelsen er terrorrelatert. Politiet bistår brannvesenet i arbeidet.

Teateret Southwark Playhouse, som er et theater i lokalområdet, tilbyr nå lokale som bor i området til å søke tilflukt i teateret, ifølge Sky News.

- Hørte eksplosjon

En kvinne som bor i området fortalte til Sky News at hun kunne høre folk skrike i området, etterfulgt av en sterk lukt da hun åpnet vinduet.

- Røyken gikk litt ned, og så hørte vi en eksplosjon. Så startet brannen igjen, sier Sara Scarpa (25) til Sky News.

Det skal ifølge brannvesenet være brann i selve jernbane-inngangen , seks biler og en telefonboks. Brannvesenet er nå i gang med å få brannen under kontroll.

Politiet på stedet beskriver hendelsen som en stor ulykke, og at veiene nok kommer til å være lukket i flere timer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer