Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Holder åpent på Dianas dødsdag

Buckingham Palace vil ikke stenge dørene publikum på årsdagen for Prinsesse Dianas dødsfall. Beslutningen har Dronning Elizabeths fulle støtte melder den britiske avisen The Times.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I fjor stengte det kongelige palasset dørene sine en uke i sorg over prisnessens dødsfall den 31. august. Men 31. august 1998 vil det være «business as usual», bortsett fra at det vil flagges på halv stang. Turistene vil bli vist rundt, og få mulighet til å kjøpe sine suvenirer i palassets gavebutikk.

Dronningen skal ha blitt konsultert om saken:

- En kom frem til at folk skulle selv kunne bestemme hvordan de ville markere dagen, uttaler en talsmann for palasset.

Også Harrods, det ekslusive varemagasinet som eies av faren til Dodi Al Fayed, prinsessens kjæreste som også mistet livet i ulykken, vil holde åpent den 31. august.

Men Althorp House, Dianas barnehjem, stenger for sesongen den 30. august, og familien vil ha en minnehøytidelighet på øyen der prinsessen er begravet. Longefamilien vil gjennomføre sin egen minnehøytidelighet i

Crathie-kirken ved kongefamiliens sommerpalass i Balmoral.

(Dagbladet :på nettet)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!