Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Holdt kvinne som sexslave i 31 år

Saken ryster Venezuela.

MARACAY: I denne byen skal kvinnen ha blitt holdt fanget. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock
MARACAY: I denne byen skal kvinnen ha blitt holdt fanget. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer

Ifølge aktoratet skal mannen ha manipulert og lurt kvinnen, allerede i tenåra, til å forlate eget hjem.

Så tok han henne til fange. Der har hun vært i 31 år, ifølge The Independent uten et eneste vindu å kikke ut gjennom, og bare en radio og en TV som ga henne en idé om hva som foregikk i verden utenfor.

Kvinnen skal ha hatt tre klesskift, et par gamle sko, en seng på gulvet og en gammel vifte.

Etter tre tiår i mørket, klarte hun endelig å rømme 24. januar i år.

En 56 år gammel mann er pågrepet i byen Maracay i Venezuela, etter at han skal ha holdt kvinnen som sexslave. Mannen er siktet for overgrep, slaveri og psykisk vold mot kvinnen.

Mannen skal ha glemt igjen et sett med nøkler i leiligheten, som gjorde at kvinnen klarte å rømme. Hun søkte hjelp på et krisesenter, og mannen ble raskt pågrepet.

Han sitter fortsatt i politiets varetekt. Hans forsvarer, Jose Briceno, sier at mannen hevder sin uskyld, og at han er et offer for en kampanje, ifølge The Independent.

Ifølge naboer skal mannen i årevis ha levd sammen med en annen kvinne og en datter rett over gata. De sier han ble oppfattet som en vennlig fyr.

Det var venezuelanske Cronica Uno som omtalte saken først.