Holdt på å kvele voldtektsofferet

- Overfallet på Holmlia er blant årets styggeste. Gjerningsmannen holdt på å kvele offeret sitt. Deretter voldtok og plyndret han henne, mener politiavdelingssjef Finn Abrahamsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Klokka 04.45 natt til søndag ble en kvinne overfalt, voldtatt og ranet på Holmlia i Oslo. Gjerningsmannen kan ha fulgt etter henne på nattbussen fra byen. Men politiet tror mer på at mannen oppholdt seg i nærheten.

Ingen hørte eller så

Den vel 35 år gamle kvinnen ble overrasket mens hun låste opp døra til sin egen oppgang i Åsbråten borettslag. Ingen hørte noe, til tross for at 60 boliger omkranser inngangspartiet.

- Vi søker kontakt med alle som har gjort observasjoner, sier avdelingssjef Finn Abrahamsen ved oslopolitiets voldsavsnitt og etterforskningsleder Arne Røed Simonsen. I går besøkte de åstedet. Naboene forteller at Åsbråten borettslag er blitt et uhyggelig sted etter overfallet:

- Det har ikke eksistert noe annet samtaleemne siden søndag, sier kvinnen som fant det forkomne voldtektsofferet grytidlig søndag morgen.

Mange teorier

Redningskvinnen vil ikke stå fram, og heller ikke fortelle om tilstanden til sin voldtatte venninne:

- Jeg er redd for min egen og mine barns sikkerhet. Når man ikke engang kan være trygg i sin egen oppgang - hvor er man da trygg? Jeg vil ikke at denne syke personen skal hevne seg på meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer