Holdt tenåringsjenter som sexslaver

Skolejentene ble dopet ned for at de skulle orke å betjene kundene på det svenske bordellet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De yngste jentene var 17 år og gikk på skolen da de begynte å jobbe på bordellet. De dro inn til hovedstaden Stockholm for å tjene penger til skolegangen ved prostitusjon. Med løfte om raske penger, fikk de to jentene fikk raskt jobb hos et par som drev et bordell. Det er Aftonbladet som skriver dette i dag.

Paret drev bordellet i sin egen leilighet utenfor sentrum. Kundene hadde sju unge kvinner å velge mellom, og jentene ble dopet ned for å orke å betjene kundene, har jentene fortalt i politiavhør.

- Han ga oss vin og amfetamin. Jeg var redd for ham og våget ikke å stå imot. Til slutt var jeg helt hjernevasket, sier en av jentene.

Jentene fortelelr at de måtte ta imot flere kunder om dagen. Et samleie kostet 1 500 kroner. Av dette tok bordellpappaen 500.

Nå er paret som drev bordellet - en 52 år gammel kvinne og en 44 år gammel mann - tiltalt for hallikvirksomhet, en forbrytelse som kan gi opp til 6 års fengsel. I tillegg er 44-åringen tiltalt for ulovlig frihetsberøvelse, trusler, seksuell utnytting, mishandlig og narkotikalovbrudd.

Paret drev bordellet fra sommeren 1998 til februar i år. Da ble de avslørt etter de hadde markedsført tjenestene på internett.