Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hollande: - Kampen vil bli nådeløs

Frankrikes president François Hollande sier terroristene vil møte et frankrike som er bestemt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frankrikes president François Hollande gjorde det klart at kampen mot terrorister vil bli nådeløs da han besøkte ett av åstedene for terroren i Paris.

Hollande dro natt til lørdag til området rundt konsertsalen Bataclan, hvor minst 100 ble drept. Med seg hadde han innenriksminister Bernard Cazeneuve, justisminister Christiane Taubira og statsminister Manuel Valls,

- Vi ønsket å være her blant folkene som så disse forferdelige tingene for å si at vi kommer til å kjempe, og den kampen kommer til å bli nådeløs, sa Hollande.

Han bekreftet at antatte gjerningspersoner ble drept i konsertsalen Bataclan. En kilde på innsiden av terroretterforskningen i Paris sier åtte angripere er døde.

- Når terrorister er i stand til å gjøre slike grusomheter bør de vite at de vil bli møtt med et Frankrike som er bestemt, et Frankrike som er samlet, et Frankrike som står sammen, et Frankrike som ikke lar seg skremme, selv om vi i dag er uendelig beveget av denne tragedien, sa Hollande utenfor konsertlokalet.

Presidenten uttrykte også sin «støtte og medlidenhet» med familiene som er berørt av terroren.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling