Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hollandes angivelige kjæreste saksøker blad

Krever erstatning for utroskap-påstand.

HVEM ER FØRSTDAMEN? Julie Gayet (til venstre) saksøker bladet Closer, etter at de skrev at hun har et forhold til Frankrikes president François Hollande, som er samboer med Valerie Trierweiler (til høyre). Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / ERIC FEFERBERG / NTB scanpix
HVEM ER FØRSTDAMEN? Julie Gayet (til venstre) saksøker bladet Closer, etter at de skrev at hun har et forhold til Frankrikes president François Hollande, som er samboer med Valerie Trierweiler (til høyre). Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / ERIC FEFERBERG / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespilleren Julie Gayet, som skal ha et forhold til Frankrikes president François Hollande, saksøker ukemagasinet Closer. Hun krever at bladet betaler henne erstatning for å ha skrevet om forholdet.

Closer har dermed krenket hennes rett til å ha privatlivet sitt i fred, hevder hun, går det fram av søksmålet. Gayets krav lyder på 50 000 euro eller vel 420000 kroner i oppreisning og 4000 euro eller 33 5000 kroner i sakskostnader.

Hvis hun vinner fram med søksmålet, må Closer offentliggjøre den rettslige kjennelsen på sin førsteside, meldte nyhetsbyrået AFP torsdag.

Hollandes samboer Valérie Trierweiler er ifølge presidenten innlagt på sykehus for å «hvile ut» etter oppstyret.

(NTB)

Hele Norges coronakart