Holly (15) ble mobbet på Facebook - hoppet fra motorveibru

- Jenter skrev stygge ting på veggen hennes, forteller venninne.

MINNES: Mange har valfartet til brua over motorveien A40, hvor Holly tok sitt eget liv onsdag i forrige uke. Foto: SOUTHWEST NEWS SERVICE/SCANPIX
MINNES: Mange har valfartet til brua over motorveien A40, hvor Holly tok sitt eget liv onsdag i forrige uke. Foto: SOUTHWEST NEWS SERVICE/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Britiske Holly Grogan (15) tok sitt eget liv etter å ha blitt mobbet av medelever på Facebook. Det hevder foreldrene og ei venninne av 15-åringen i dagens utgave av The Times.

Nå advarer foreldrene mot det høye presset og mobbingen som kan forekomme på sosiale nettverkssider som Facebook, MySpace og Bebo.

- Holly hadde vanskelig for å takle det sterke presset mot henne fra vennskapsgrupper og den sosiale nettverksbyggingen, sier foreldrene Steve (45) og Anita (44) og broren Tom (17) i en erklæring.

Katolsk privatskoleDet var sist onsdag Holly hoppet ned fra ei motorveibru ved Churchdown i nærheten av Gloucester i Sørvest-England. Hun var elev på den dyre katolske kostskolen St. Edward's, fordi foreldrene ville at hun skulle dra nytte av skolens sunne moral og verdier.15-åringen gjorde det faglig bra på skolen - men hadde dårlig selvtillit, ifølge venninna Chloe Davis (16). Hun hevder andre jenter ved skolen stadig utnyttet dette.

- De pleide å rotte seg sammen mot henne og kalte henne ting, og postet sårende meldinger på Facebook-veggen hennes, sier Chloe, som går på en offentlig skole i Gloucester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer