Hollywood skjelver for seriemorderen

NEW YORK (Dagbladet): Madonna, klesdesigneren Calvin Klein, Sylvester Stallone og Bruce Willis har leid inn store vaktstyrker etter at seriemorderen Andrew Cunanan ser ut til å ha sluppet unna de enorme politistyrkene som jager ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politietterforskere mener at Cunanan kan ha skiftet identitet igjen - denne gang til kvinne - og at han jakter på nye ofre. Drapet på moteskaperen Gianni Versace for knapt en uke siden var knapt blitt kjent før flere kjendiser trappet opp sikkerheten, skriver New York Post.

Til tross for advarsler ønsket den italienske moteskaperen å leve mest mulig som et normalt menneske. Han ville ferdes ute blant folk uten sikkerhetsvakter.

- En rekke kjendiser tror at atmosfæren er så avslappet og trygg i Miami. De vil ikke innse at det ikke tar mer enn et par sekunder å ende opp som offer, sier Alberto Guerrerra til New York Post.

Han er sjef for firmaet som i to år hadde ansvar for sikkerheten rundt Versaces fasjonable residens på Ocean Drive i Miami.

Versace-boligen er utrustet med et sinnrikt overvåkingsutstyr, men den skjebnesvangre dagen gikk han ut uten sikkerhetsvakter.

Trapper opp

En av stjernene som nå har trappet opp sikkerheten rundt sin person og sitt barn er Madonna, som tidligere har markert seg som talsperson for homofile og lesbiske personers rettigheter i USA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer