- Holocaust er en løgn. Jødene skapte Obama

FBI fant notatblokk i bilen til den drapssiktede 88-åringen som skjøt og drepte en vakt ved Holocaust-museet.

DRAPSSIKTET: Den 88 år gamle nynazisten James von Brunn kan bli idømt dødsstraff for drapet på en museumsvakt. (FOTO: SCANPIX)
DRAPSSIKTET: Den 88 år gamle nynazisten James von Brunn kan bli idømt dødsstraff for drapet på en museumsvakt. (FOTO: SCANPIX)Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||- Dere vil ha mine våpen. Vær så god — det er slik dere skal få dem. Holocaust er en løgn. Jødene skapte Obama. Obama gjør det som hans jødeeiere befaler han.

Ifølge CNN fant FBI en notatblokk i bilen til den 88 år gamle nynazisten, James von Brunn, der han hadde skrevet ned en rekke påstander om Obama og Holocaust.

James von Brunn er nå siktet for overlagt drap på en vakt ved Holocaust-museet i Washington.

Det var i går den 88 år gamle mannen med sterke nazisympatier gikk inn i Holocaust-museet bevæpnet med hagle og løsnet flere skudd.

En vakt ble truffet, det samme ble gjerningsmannen - etter at andre sikkerhetsvakter skjøt tilbake. Kollegaen deres ble sendt til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Kan få dødsstraff
Oppsiktsvekkende nok tjenestegjorde James von Brunn som offiser under andre verdenskrig, men ifølge CNN skal han på 70-tallet blitt karakterisert som en aktiv nynazist.

88-åringen kan nå bli idømt dødsstraff for drapet på museumsvakten Stepen Tyrone Johns.

James von Brunn har tidligere sonet seks år i fengsel, for en lignende episode som fant sted i 1981. Den gang forsøkte han å kidnappe ansatte i den amerikanske sentralbanken, på grunn av det mannen mente var en for høy rente.

På en nå nedlagt hjemmeside, Holy Western Empire, skrev han om dommen i 1981 at han ble dømt av en «Negro jury, Jew/Negro attorneys and a Jew judge».