«Homoelefant» skaper politisk rabalder i Polen

Nino (10) er ikke interessert i det motsatte kjønn.

NINO-VENN: Den afrikanske elefanten Jonatan er nylig innjkøpt til Poznan dyrehage og blir med stor sannsynlighet en av Ninos mannlige venner. Foto: BALASZ ATTILA/EPA/SCANPIX
NINO-VENN: Den afrikanske elefanten Jonatan er nylig innjkøpt til Poznan dyrehage og blir med stor sannsynlighet en av Ninos mannlige venner. Foto: BALASZ ATTILA/EPA/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 10-årige afrikanske elefanten Nino skaper nå politisk oppstyr i den polske byen Poznan. Grunnen er at han tilsynelatende er homofil.

- Vi har ikke betalt 37 millioner zloty (ca. 73 millioner kroner) for å bygge Europas største elefantpark - og så fylle den med homoelefanter, raser bystyremedlem Michal Grzes fra det høyrepopulistiske partiet Lov og justis, ifølge Sky News.

Grzes er bekymret over at det ikke vil bli noe av Poznan dyrehages planlagte elefantflokk ettersom Nino bare er interessert i å tilbringe tida med hannelefanter.

Det kan imidlertid være at Grzes' frykt er ubegrunnet.

- Elefanter når ikke kjønnsmoden alder før de fyller 14, uttaler sjefen for dyrehagen.

Nino ble innkjøpt fra Warszawa dyrehage i 2006, etter å ha tilbrakt sine første leveår i Israel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer