Homofile Audun (25) slått ned på åpen gate

- Gjerningsmannen kalte meg en «jævla homo», før han angrep bakfra.

BRUTALT:  Audun Møllerop (innfelt) ble slått ned etter å ha blitt kalt en «jævla homo». 25-åringen synes episoden var skremmende og trist. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet / Privat
BRUTALT: Audun Møllerop (innfelt) ble slått ned etter å ha blitt kalt en «jævla homo». 25-åringen synes episoden var skremmende og trist. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg ønsker å stå fram med dette for å vise at det ikke bare er i de store byene at slikt skjer, sier Audun Møllerop til Dagbladet.

Natt til 17. juni var han ute på byen i Kristiansund da han brutalt ble slått ned på åpen gate.

- Jeg hadde vært på utestedet «Mocca» og gikk derfra i 00.30-tida for å kjøpe noe å spise. På veien traff jeg ei venninne og gjerningsmannen, forteller Audun.

- Mens vi står der og snakker blir jeg plustelig kalt for en «jævla homo». Da svarer jeg ett eller annet som at «det kan vel du bare gi faen i» og går min vei, sier Audun til Dagbladet.

Etter å ha gått 25-30 meter blir han angrepet bakfra.

- Jeg hørte først at det var noen som sprang bak meg. Jeg tenkte ikke noe mer over det, før jeg plustelig fikk et slag i tinningen fra siden. Jeg ble sjokkert og forsto plutselig hva som foregikk. Deretter fikk jeg minst tre slag til, sier han.

Heldigvis for Audun var det folk i området som kom til og fikk stoppet volden. Gjerningsmannen stakk fra stedet, mens Audun kom seg hjem uten tilsynelatende store skader. Det var lokalavisa Tidens Krav som først omtalte saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer