Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Homorykter kostet Ap 100 000

Frp-stortingsrepresentant Jan Simonsen skal ha 100 000 kroner fra Arbeiderpartiet etter beskyldninger om homofili og mannlig pakistansk samboer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Partene ble enige om summen i et møte i forliksrådet i dag. I forliket beklager tidligere sekretær ved partikontoret Hans Marius Johnsen, informasjonssjef Grete Berget og Arbeiderpartiet sterkt at de har vært med på framsette og spre uriktige og krenkende opplysninger om Jan Simonsens privatliv.

- Det finnes intet grunnlag for beskyldningene om homofili og mannlig pakistansk samboer, heter det i forliket.

Det var Johnsen som tok opp privatlivet til Simonsen i en 1. mai tale i fjor. Talen ble lagt ut på Arbeiderpartiets internettsider som Grete Berget hadde ansvaret for.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling