Homostunt mot Høybråtens menighet

Med et dusin homser, plakater, homoflagg og en drag-queen møtte Thomas Giertsen opp i Dagfinn Høybråtens menighet på Nesodden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KrF-veteranen Kåre Kristiansen roet ned den forskremte menigheten, holdt andakt og ønsket dem hjertelig velkommen. Men medlemmer blir de aldri.

Resultatet av Thomas Giertsens tur med sin egen homsepatrulje i Dagfinn Høybråtens menighet vises på «Torsdagsklubben» i kveld. Målet for ekspedisjonen var å teste ut hvordan formiddagsmøtet i misjonsmenigheten ville ta imot et dusin svært åpne homofile. Tilfeldigvis var det KrF-veteranen Kåre Kristiansen som innledet for de 10- 12 frammøtte medlemmene.

- Det ble nok litt dramatikk i begynnelsen, for de eldre damene som hadde stelt i stand til vårt månedlige møte, ble aldeles skrekkslagne da det plutselig durte inn en billast med unge mennesker som vi ikke hadde sett før. Ingen av damene kjente igjen Giertsen, og det var kanskje hans store sorg, sier Kåre Kristiansen og flirer.

Han har lenge vært medlem i menigheten og er en nær venn av KrF-leder Dagfinn Høybråten.

Ingen i Misjonskirken hadde fått noe kjennskap til Thomas Giertsens planer i forkant. Men den tidligere KrF-lederen kjente igjen Giertsen fra «Torsdagsklubben» og forklarte til menigheten hva det dreide seg om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer