Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Honda tilbakekaller opptil 40 millioner biler

Feil med kollisjonsputer.

FEIL MED KOLLISJONSPUTER:  Honda tilbakekaller 35-40 millioner biler i USA på grunn av feil med kollisjonsputer. Foto: Franck Robichon / Epa / Scanpix
FEIL MED KOLLISJONSPUTER: Honda tilbakekaller 35-40 millioner biler i USA på grunn av feil med kollisjonsputer. Foto: Franck Robichon / Epa / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den japanske bilprodusenten Honda tilbakekaller ytterligere 35 til 40 millioner biler i USA på grunn av feil med kollisjonsputer, ifølge amerikanske myndigheter.

Utvidelsen innebærer at så mange som 69 millioner kollisjonsputer må erstattes, et arbeid som ikke vil være fullført før i 2019, ifølge en uttalelse fra National Highway Traffic Safety Administration.

Det har kommet fram at for mye kraft kan føre til kollisjonsputene eksploderer og skader folk. Så langt har minst 11 dødsfall og 100 personskader blitt rapportert verden over i forbindelse med kollisjonsputene.
(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart