"Hoppemannen" aktiv igjen

Mannen som betaler unge gutter for å hoppe på seg har slått til i Fredrikstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| I flere år har en nordlending søkt opp unge gutter helt ned i 12-årsalderen for å få dem til å hoppe på seg mot betaling.

Vil skades Mannen blir omtalt som «Hoppemannen» og etterforskes av flere politidistrikt.
Nå ser det ut til at han kan ha slått til igjen, i Fredrikstad.

- Han skryter av at han er stuntmann, og betaler unge gutter penger for blant annet å hoppe på magen hans.

Min sønn fikk 100 kroner for å stå på magen hans, mens kameraten fikk betalt for å stå vakt, sier en anonym kvinne i Fredrikstad til Fredrikstad Blads nettutgave.

- Da han ba sønnen min om å klatre fem meter opp i et tre for å hoppe på ansiktet hans, så trakk han seg. Heldigvis, sier moren.

-I tillegg til å betale de penger for å skade ham, så får han dem også til å filme hele seansen, sier hun.
Kvinnen vil sammen med flere foreldre politianmelde mannen politiet advarer mot.

Kjent Rune Arneberg ved politiets operasjonssentral er ikke ukjent med "Hoppemannen".

- Det er registrert flere saker på ham, og han var blant annet i Halden tidlig i vår. Den gang fikk han også barn til å hoppe på seg.

Det er viktig at folk ikke gjør som han sier. De må for all del ta avstand fra ham, sier Arneberg til avisen. Han oppfordrer publikum til å ta kontakt med politiet dersom de observerer denne mannen i nærheten av barn.

Identiteten til mannen skal være kjent av politiet. Mannen som er rundt 30-år og fra Mo i Rana har tidligere stått fram i media og bedyret at han ikke gjør noe ulovlig når han får folk til å hoppe på seg. Før jul i fjor sto han fram i Stavanger Aftenblad og beklaget at han hadde skremt folk.

- Det er flere over 18.år som har hoppet på meg. Det er 100 prosent trygt å møte meg. Jeg har møtt mange, og alle syntes det var kult. Ingen har skadet meg ennå og de aller fleste vil hoppe igjen, sa han til avisen.

Vet du noe om «Hoppemannen»? TIPS OSS