Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hoppet av i 80 km/t

Også hunder kan bli lei av lange bilturer. I dag fikk en kongepuddel nok og hoppet like godt av bilen i fart på E18.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hunden satt i en åpen Mercedes Geländewagen med kalesje bak. Mens bilen lå i fin fart østover på E18 ved Kragerø, klarte hunden å krype under kalesjen og hoppet ut.

I en fart på rundt 80 km/t deiset hunden ned i veikanten og gjorde en rekke kollbøtter før den fortumlet ble liggende i grøfta.

- Hunden var sjokkskadd, men ellers i fin form, forteller Nils Trond Terkelsen til NTB.

Han kjørte i bilen bak og hadde forgjeves prøvd å varsle Mercedes-sjåføren om hunden som prøvde å unnslippe. Mens sjåføren fortsatte, uvitende om at den firbente passasjeren var forsvunnet, stanset Terkelsen og tok hånd om hunden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling