Hoppet fra brennende bygård

En mann og en kvinne er fraktet til Ullevaal sykehus med alvorlige skader etter å ha hoppet fra leilighet i et hybelhus på Vålerenga i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mannen og kvinnen hoppet fra sin leilighet i tredje etasje og ned i den asfalterte bakgården. Det er nærmere fem meter fra vinduene i tredje etasje i hybelhuset ned til bakkenivå. Begge de to som hoppet skal ha pådratt seg bruddskader som følge av hoppet.

Brannen i Strømsveien 20 brøt ut ved sekstiden i morges. Bengt Johannesen bodde bare noen dører bortenfor leiligheten der det brant.

- Jeg våknet av at det noen dunket i døra, og merket umiddelbart at det luktet svidd. Da jeg åpnet døra var gangen helt røyklagt, sier Johannesen.

Brannmannskapene var raskt på plass, og fikk slukket brannen etter en halvtime. Dermed kunne de 24 beboerne som ble evakuert slippe inn igjen i leilighetene sine allerede ved syvtiden. Brannen rakk ikke å spre seg til andre leiligheter, men leiligheten det brant i ble totalskadd.

Årsaken til brannen er fortsatt ukjent.

TO SKADD: Brannen i hybelhuset på Vålerenga brøt ut ved seks-tiden i morges, men ble raskt slukket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer