Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hoppet fra ferje etter krangel

Flere ville hoppe etter, ifølge kapteinen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En passasjer hoppet i sjøen fra lokalferja Skjæløy II etter en krangel.

Det var rundt klokka 1 natt til lørdag porsgrunnsmannen gikk til det skritt å forlate ferja før den hadde lagt til kai. Da han omsider ble funnet etter nesten seks timers leting, sa han ikke unnskyld en gang, skriver TA.no.

Det skal ha vært en solid krangel blant kjente i passasjerrekkene som førte til at 41-åringen fra Porsgrunn valgte den noe uvanlige ilandstigningen. Ifølge skipper Jan Erik Johansen var det flere blant passasjerene som var fristet til å følge etter, men de besinnet seg.

Vestfold politidistrikt satte i gang et storstilt søk for å finne mannen. To helikoptre og politihund ble satt inn i søket, og frivillige fra Røde Kors i Porsgrunn, Larvik og Sandefjord bisto.

Søket forble resultatløst, noe som har sin forklaring i letemannskapene saumfarte Vesle Arøya, mens mannen hadde svømt videre til Lille Arøya. Der fant han omsider en telefon som han brukte for å få fatt i en taxibåt. Klokka 6.40 ble han tatt hånd om av Røde Kors og brakt til politiets base på Vesle Arøya.

Politiet brukte store ressurser på søket etter mannen, men han vil ikke bli belastet for utgiftene. Lokalferja, som går mellom Langesund og Helgeroa, ble forsinket på grunn av passasjerflukten.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!