Hoppet fra leilighet og landet i hekk. Ble så pisket av mann med cowboyhatt

Politiet har meldt om flere voldshendelser natt til fredag. En annen skal ha satt seg oppå en taxi før han angrep sjåføren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Oslo meldte rett etter klokka 04.30 om en mann som hadde hoppet ut fra andre etasje i en bygning og brukket beinet. Han landet i en hekk, og ble pisket av en av festdeltakerne som var iført en cowboyhatt, skriver politiet på Twitter.

«Cowboyen» løp fra stedet, men ble etter kort tid pågrepet og anmeldt for kroppsskade.

Klokka 05.00 visste politiet lite om den bakenforliggende årsaken til tumultene. Vedkommende er kjørt til sykehus med en brukket ankel.

- Det ble dårlig stemning på festen, har vi skjønt. Da hoppet han ut, omtrent 5-6 meter ned, og landet i en hekk. I fallet brakk han ankelen. Så kom det en fyr med pisk og cowboyhatt som pisket ham. Det var da vi fikk melding om et slagsmål, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen overfor Dagbladet.

Mannen er ikke veldig skadet av piskeslagene, men politiet ser en sammenheng med det at han valgte å hoppe og basketaket. Derfor er mistenkte pågrepet.

Men Oslopolitiet hadde flere voldshendelser å ta seg av natt til fredag. Ved 01-tida fikk politiet melding om at en drosjesjåfør var angrepet av en mann som hadde satt seg på drosja hans på Carl Berner i Oslo.

Satte seg på bil - angrep sjåfør

- Drosja ble da stående i veien, noe som sperret trafikken litt også, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet.

Videre gikk meldingen til politiet ut på at drosjesjåføren ha blitt angrepet da han tok kontakt for å få personen til å flytte seg. Det førte blant annet til at brillene til drosjesjåføren ble ødelagt.

- Denne mannen forsvinner så oppover mot Rosenhoff. Vi har enheter i området som leter etter ham, sier operasjonslederen.

Kort tid seinere pågrep politiet mannen i Mailundveien nærmere Torshov, da han holdt på å ta seg inn i en bil. Han skal også ha angrepet enda en mann på ferden.

- Heldigvis ble heller ikke han skadd. Politiet oppretter sak og kranglefanten er pågrepet, skriver politiet på Twitter.

Slåss på vei inn i arresten

Litt seinere rykket politiet ut til Skytterdalen i Bærum til enda en voldshendelse, der en mann hadde blitt angrepet av to utenlandske menn. Han ble bitt i fingeren og slått. De to skal ha dratt fra stedet i en drosje.

Også i Sør-Øst politidistrikt hadde de et problem med en kranglefant natt til fredag. Først fikk de melding om at han skal ha slått ei jente og så gått fra stedet.

Politiet iverksatte søk, og fikk raskt kontroll på mannen. Han hadde da rukket å fortsette å være voldelig, og hadde fornærmet ytterligere tre personer. Ingen av dem er skadd.

- Han ønsker fortsatt å slåss med politiet på vei inn i arresten, sier operasjonsleder Anne Meyer til Dagbladet.

På Bergen lufthavn Flesland ble en mann ved halv tre-tida i natt satt i arresten. Han var overstadig beruset og kranglete og aggressiv mot blant andre vektere inne på terminalen, skriver politiet på Twitter.

Også politiet i Agder hadde problemer med en beruset mann som slo og sparket etter tjenestemennene som pågrep ham. Han anmeldes for vold mot politiet, skriver de på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer