Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hoppet ned fra balkonger for å komme seg unna: Ti til sykehus etter leilighetsbrann i Sverige

- Jeg lå og sov og så hørte jeg mye skriking, sier beboer.

BRANN: Ti personer er sendt til sykehus etter at det brøt ut brann i et leilighetsbygg nord for Stockholm natt til tirsdag. Foto: NTB Scanpix / Fredrik Sandberg
BRANN: Ti personer er sendt til sykehus etter at det brøt ut brann i et leilighetsbygg nord for Stockholm natt til tirsdag. Foto: NTB Scanpix / Fredrik Sandberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ti personer er sendt til sykehus etter at det brøt ut brann i et leilighetsbygg nord for Stockholm natt til tirsdag.

- Ti personer er sendt til sykehus og en ellevte person har fått behandling på stedet, sier Ulf Tholén ved Stockholms brannvesen.

Brannalarmen gikk like etter klokken 3 på natten. Enkelte av beboerne i leilighetsbygget i Upplands-Bro nord for Stockholm hoppet ned fra balkonger for å komme seg unna flammene.

- Jeg lå og sov og så hørte jeg mye skriking. Min mor vekket meg. Deretter så jeg personer som hoppet fra balkongen fra tredje etasje. Det var forferdelig, sier Baraq Mohammed Ali, en av beboerne i bygningen.

Brannvesenet har sendt 15 utrykningskjøretøyer til stedet, og ifølge Aftonbladet er også et ambulansehelikopter satt inn. 40 personer er evakuert.

Brannårsaken er ukjent, og politiet har valgt å starte etterforskning av såkalt mordbrann.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling