Hoppet ut av sykebilen - drept av buss

Den 20 år gamle svensken hadde maksimal uflaks etter å ha hoppet ut av ambulansen. Han ble umiddelbart påkjørt og drept av en passerende buss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mannen var på en møteserie i Jehova Vitners regi i nærheten av Strängnes i Sør-Sverige. Etter som møtene skred fram, ble 20-åringen mer og mer psykisk ustabil og fysisk urolig. Til slutt ble han så voldsom at man ikke så noen annen utvei enn å ringe etter ambulanse.

Hoppet ut

Men mannen ville slett ikke være med. Selv om ambulansen allerede hadde kommet opp i fart, så han sitt snitt til å hoppe ut av bakdøra. Sjåføren rakk ikke å stoppe ambulansen tidsnok til å avbryte flukten.

Rett etterpå ble 20-åringen truffet av en turistbuss. Denne var full av passasjerer som var på vei til det tradisjonelle svenske arrangementet «Allsang på Skansen» med Lasse Berghagen, et program blir sendt på svensk tv sommerstid.

Mannen døde momentant i ulykka, som skjedde i går ettermiddag, melder Aftonbladet.

Voldsom

20-åringen var en av 4000 mennesker som deltok på det religiøse stevnet. Den tragiske dødsfallet skjedde på arrangementets siste dag og satte et trist punktum.

- Det er tragisk at det flotte arrangementet skulle få en sånn slutt. En skulle ikke tro at slikt kunne skje i en ambulanse. Vi trodde vi hadde overlatt ham i trygge hender, sier stevnets pressetalsmann til Aftonbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer