Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hør Paytins (10) desperate nødsamtale da hun gjemte seg for tre tyver

Så kom mamma hjem, uten å vite om innbruddet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Paityn Mock (10) var alene hjemme da hun plutselig hørte lyder ovenfra. Det viste seg å være tre innbruddstyver som gikk fra rom til rom på jakt etter verdisaker.

Desperat ringte 10-åringen politiets nødnummer i Portland i den amerikanske delstaten Oregon. Først ble hun roet ned av operatøren, så fikk han henne ut i hagen der hun gjemte seg.

Dramatisk lydopptak Denne uka fikk hun møte operatøren, som holdt henne rolig gjennom marerittet.

- Jeg snakket med deg på telefonen, jeg. Du gjorde en fantastisk jobb, sier Rich Foster når de to endelig får møte hverandre.

- Takk for at du hjalp meg, sier Paityn, som nå har kommet over det verste etter den svært ubehagelige opplevelsen.

Du kan høre den dramatiske 911-samtalen i videoen over.

Mamma kom hjem Men marerittet var ikke over, selv om Paityn gjemte seg i hagen. Etter en stund kom nemlig 10-åringens mor hjem, uten å være klar over at det var et innbrudd på gang. Paityn prøver desperat å få kontakt med moren sin, før hun går inn i huset, men uten å lykkes.

- Vær så snill! Nei, nei, ikke gå inn, kan vi høre Paityn desperat si på lydopptaket, før hun forteller operatør Rich Foster at «hun gikk inn».

- Begynte å gråte Heldigvis for Paityn og mamma Jenn Rush hadde tyvene forlatt huset da hun gikk inn i huset.

- Jeg begynte å gråte da jeg hørte lydopptaket den første gangen, men hun snakket med en som var forståelsesfull og som visste at han kunne roe ned datteren min, sier Jenn Rush.

- Jeg er så takknemlig, for du vet aldri hva som kan skje hvis du forstyrrer innbruddstyver.