Hør Paytins (10) desperate nødsamtale da hun gjemte seg for tre tyver

Så kom mamma hjem, uten å vite om innbruddet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Paityn Mock (10) var alene hjemme da hun plutselig hørte lyder ovenfra. Det viste seg å være tre innbruddstyver som gikk fra rom til rom på jakt etter verdisaker.

Desperat ringte 10-åringen politiets nødnummer i Portland i den amerikanske delstaten Oregon. Først ble hun roet ned av operatøren, så fikk han henne ut i hagen der hun gjemte seg.

Dramatisk lydopptak Denne uka fikk hun møte operatøren, som holdt henne rolig gjennom marerittet.

- Jeg snakket med deg på telefonen, jeg. Du gjorde en fantastisk jobb, sier Rich Foster når de to endelig får møte hverandre.

- Takk for at du hjalp meg, sier Paityn, som nå har kommet over det verste etter den svært ubehagelige opplevelsen.

Du kan høre den dramatiske 911-samtalen i videoen over.

Mamma kom hjem Men marerittet var ikke over, selv om Paityn gjemte seg i hagen. Etter en stund kom nemlig 10-åringens mor hjem, uten å være klar over at det var et innbrudd på gang. Paityn prøver desperat å få kontakt med moren sin, før hun går inn i huset, men uten å lykkes.

- Vær så snill! Nei, nei, ikke gå inn, kan vi høre Paityn desperat si på lydopptaket, før hun forteller operatør Rich Foster at «hun gikk inn».

- Begynte å gråte Heldigvis for Paityn og mamma Jenn Rush hadde tyvene forlatt huset da hun gikk inn i huset.

- Jeg begynte å gråte da jeg hørte lydopptaket den første gangen, men hun snakket med en som var forståelsesfull og som visste at han kunne roe ned datteren min, sier Jenn Rush.

- Jeg er så takknemlig, for du vet aldri hva som kan skje hvis du forstyrrer innbruddstyver.