Horehus var nærmeste nabo

Tidligere leder for KrF-kvinnene, Torill Selsvold Nyborg, var forespeilet et rolig, familievennlig hotell i Hua Hin i Thailand. I stedet fikk hun og mannen et horehus som nærmeste nabo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hotellet som er oppført både i Vings og Globetrotters kataloger, har direkte adgang til et amfi, hvor jentene sitter i glassbur med hver sin nummerlapp.

- Dette er så tragisk at en kan grine. Der sitter jenter med hvert sitt nummer i et amfi bak en glassvegg, slik at kundene kan velge hvem de vil ha. Prisen er 1500 bath «included», sier Torill Selsvold Nyborg.

Sexsalg

Den tidligere lederen for KrF-kvinnene og ektemannen er nettopp tilbake fra ferie i Thailand. Ved en tilfeldighet havnet de på City Beach Resort i vakre Hua Hin. Selsvold Nyborg syntes hotellet var flott, helt til hun oppdaget at hun hadde direkte adgang fra hotellet til horehuset i nabobygningen.

- Det er ikke tvil om at det her er snakk om sexsalg, selv om det lysende neonskiltet reklamerte for massasje. Ellers i byen kostet det 400 bath for massasje uten noe inkludert, forteller Selsvold Nyborg.
- De markedsfører hotellet som familievennlig, og gir rabatter dersom en blir lenge eller har med barn. Og så blir en nærmest lurt på denne måten, sier hun.

City Beach Resort er oppført i Vings vinterkatalog, Globetrotters katalog som gjelder ut oktober og kunne bestilles gjennom Plusreiser fram til i går.

- Slike hoteller skal vi ikke ha. Dette likner omtrent på Reperbahn, og det er ikke slike hoteller vi selger, sier markedssjef Per Otto Nyhagen i Vingreiser. Han bekrefter at City Beach Resort er med i selskapets vinterkatalog. Men det kom som lyn fra klar himmel at dette hotellet skal ha direkteadgang til et horehus.

- Vi har ikke hørt noe om dette fra våre guider som er innom hotellet daglig. Men dette skal vi undersøke straks. Stemmer opplysningene, skal vi ikke bruke hotellet mer, sier Nyhagen.

Over og ut

Globetrotter har allerede besluttet å kuttet ut hotellet. Ifølge administrerende direktør Per Kristian Narvesen er årsaken at City Beach Resort ligger i et område som ikke er interessant for deres kunder. Åpenlys prostitusjon har han ikke hørt noe om.

- Hotellet står oppført i listene til agenten vår, Turismo Thai. Dropper ikke de hotellet, dropper vi agenten, sier administrerende direktør Erik Trellevik i Plusreiser. Men først skal han ta opp påstandene med Turismo Thai og høre hva de har å si.

Plusreiser har inntil videre stoppet alt salg av hotellet.
TRESTJERNERS: I Vings katalog for vinteren 1998- 99 markedsføres City Beach Resort som sentralt beliggende og nær nattmarkedet i Hua Hin.