-  Horemamma avslørt i banken

Da kvinnen kom til banken med flere hundre tusen kroner i bæreposer, gikk alarmen i Økokrim. Nå er hun og kjæresten tiltalt for å ha tjent millioner på sexformidling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Økokrim mener den 45 år gamle kvinnen med hjelp fra kjæresten (40) styrte et luksusbordell i Oslo, og at driften ga dem en eventyrlig profitt. I en av kvinnens leiligheter skal politiet ha funnet regnskaper som tyder på at paret tjente 3,2 millioner kroner på sexsalg i løpet av 2001.

Egen SM-etasje

Huset som ble brukt som bordell ligger på Kampen, en av de mest attraktive bydelene på Oslos østkant. Bordellet skal ha hatt en egen etasje for sadomasochisme. Det fantes også en sykehusseng der kundene kunne spille pasienter og de prostituerte sykepleiere. Kvinnene skal ha kommet fra en rekke land, blant andre Norge, Finland og Italia.

-  Vi mener å kunne bevise at den tiltalte kvinnen har organisert prostitusjonsvirksomheten i lokalene og tjent et stort beløp på dette i 2001. Vi mener også å kunne bevise at den tiltalte mannen har medvirket til dette, sier politiadvokat Birger Tennøe i Økokrim.

Det tiltalte paret fikk politiet på nakken etter flere mistenkelige bankbesøk på seinvinteren 2002.

Penger i plastpose

Overvåkingsbilder fra banken viser at kvinnen kom med flere hundre tusen i plastposer for å gjøre opp for en leilighet. Mannen skal også ha oppsøkt banken med et stort beløp, og hele kjøpesummen på en drøy million ble betalt kontant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer