Ivanka Trump

Hører ikke på pappa

Ivanka Trump tok i bruk munnbind dagen etter at faren og USAs president, Donald Trump, hevdet det var «politisk korrekt».

MUNNBIND: Ivanka Trump og barna brukte munnbind da de ankom Kennedy Space Center. Ektemannen Jared Kushner lot være. Video: Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 69.23% Første dose: 78.17%

NEW YORK (Dagbladet): Onsdag passerte antallet dødsofre for coronaviruset i USA 100 000. Det er langt over det registrerte antallet i noe annet land. Totalt er nesten 1,7 millioner amerikanere registrert som smittet.

Da Trump-familien samme dag var i Florida for å overvære oppskytingen av Space X Dragon 1, som ble avlyst på grunn av været, var det tydelig at de ikke er helt samstemte om når det er riktig å bruke munnbind for å hindre spredningen av coronaviruset.

Forskjellige løsninger

President Trump selv ble ikke sett med munnbind i det hele tatt. Kona Melania ble observert med munnbind inne på flyet Air Force One, men hadde det ikke på seg da ekteparet kom til Kennedy Space Center.

Datteren Ivanka Trump og barna hennes hadde på seg munnbind, mens ektemannen Jared Kushner var uten.

Trump-administrasjonen offisielle retningslinjer anbefaler nå alle amerikanere om å bruke munnbind i situasjoner hvor det er vanskelig med sosial distansering. Men de har samtidig skapt mye forvirring.

Trump selv har nemlig hardnakket nektet å bruke det selv på steder hvor det er påbudt, som en Ford-fabrikk han besøkte i Michigan. Tvert imot har han gjort det til et poeng ikke å bruke munnbind foran fotografer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer