- Horribel ansvarsfraskrivelse

SV mener Frp skylder på ansatte i Kollen-skandalen.

FORSVARER: Frps gruppeleder, Svenn Kristiansen forsvarte avgåtte Anette Wiig Bryn i dagens Dagbladet, og hevder hun bare viderebragte gale tall fra sine medarbeidere. FOTO: SCANPIX
FORSVARER: Frps gruppeleder, Svenn Kristiansen forsvarte avgåtte Anette Wiig Bryn i dagens Dagbladet, og hevder hun bare viderebragte gale tall fra sine medarbeidere. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bystyrerepresentant Knut-Even Lindsjørn fra SV, mener det er skivebom av Fremskrittspartiets gruppeleder Svenn Kristiansen å legge skyld på byråd Anette Wiig Bryns medarbeidere i Dagbladet i dag.

Bryn gikk av som Oslo-byråd for næring og idrett, etter budsjettoverskridelsen i Holmenkollen-utbyggingen.

Forsvarte Bryn Kristiansen forsvarte avgåtte Bryn i avisa i dag, og antydet at det var hennes ansatte som ikke hadde fulgt med i timen.

- Hun serverte videre de tallene hun selv hadde fått av medarbeidere, som da viste seg å ikke stemme. I dette systemet blir vi politikere på sett og vis rettsløse, sier Kristiansen til Dagbladet.- Jeg synes han gjør en kardinalfeil når han skylder på ansatte. Det er usympatisk og rein og skjær ansvarsfraskrivelse, sier Lindsjørn til Dagbladet.no

Viser til rapportenSV-politikeren mener argumentet ikke holder.

- Det er ingen tvil om hvem som hadde ansvaret. Det viser også rapporten. Det er helt åpenbart at byråden har visst om disse problemene, sier Lindsjørn til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer