- Hørte dunder og brak før styrten

Naboer til lufthavnen ble vekket av forferdelig motorstøy bare sekunder før flystyrten. Vitner Dagbladet har vært i kontakt med i natt forteller blant annet om en flygjenstand som gikk i vannet like før ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Heidi Gundersen som bor i Stokkaveien bare 2-300 meter fra landigsstripa, ble vekket i natt etter at hun hørte et forferdelig bråk over taket på huset hennes.

- Det dundret og braket og jeg trodde noe skulle komme gjennom taket og ned i huset mitt, forteller Heidi Gundersen til Dagbladet i natt.

Gundersen hørte også underlige tinge etter at flyet passerte over huset.

- Bare sekunder før flyet styrtet hørte vi et plask. Det virket som om det var en tung gjenstand som gikk i vannet. Om det kan ha vært en motor som har løsnet eller noe annet tør jeg ikke si, forteller hun.

Mannen til Heidi Gundersen satte seg umiddelbart i bilen og kjørte mot åstedet. På mobiltelefon til kona fortalte han at alle var omkommet i flammene som stod ut av flyet.

- I det Cessnaen braket rett i jordbæråkeren ved rullebanen, stod det høye flammer ut av vraket og noen kan umulig ha overlevd noe slikt, sier Heidi Gundersen.