USA:

Hørte endelig på kona - vant 20 millioner

En mann fra Missouri i USA vant over 20 millioner kroner etter at kona hans insisterte på at han skulle stoppe bilen og kjøpe en lottokupong.

HØRTE PÅ KONA: En mann fra Missouri ville egentlig rett hjem og se på fotball, men kona insisterte på at han måtte stoppe og kjøpe en lottokupong. Paret endte med en gevinst på over 20 millioner kroner. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
HØRTE PÅ KONA: En mann fra Missouri ville egentlig rett hjem og se på fotball, men kona insisterte på at han måtte stoppe og kjøpe en lottokupong. Paret endte med en gevinst på over 20 millioner kroner. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Kona til en mann fra Missouri insisterte på at han skulle kjøre innom en butikk og kjøpe en lottokupong, mens han selv helst ville rett hjem for å se en fotballkamp.

Han fulgte til slutt konas instrukser «i frustrasjon», og endte opp med å vinne en jackpot på 2,4 millioner dollar på kupongen, som tilsvarer over 20 millioner kroner.

Dette melder UPI og CNN.

Jackson County-mannen fortalte Missouri Lottery at han kjørte hjem med kona da hun ba ham om å stoppe ved Casey's General Store i Grain Valley, for å kjøpe en billett til Missouri Lotto-trekningen, skriver UPI.

EVENTYRLIG SUM: 319 millioner vant en heldig nordmann på Vikinglotto onsdag 11. april 2018. Men hva skal penga gå til? Her er folkets råd! Video: Nicolai Delebekk Vis mer

- Kona mi tvang meg til å stoppe for å kjøpe en lottokupong, men jeg ville egentlig bare komme meg hjem og se fotballkamp. Men jeg ga meg og kjøpte lottokupongen i frustrasjon, sier han ifølge UPI.

Mannen måtte pent innrømme at han er glad han hørte på kona, da de vant en jackpot på 21 millioner kroner.

Kupongen samsvarte med alle seks tallene i trekningen: 8-10-13-22-25-29.

Paret har ikke avslørt noen umiddelbare planer for gevinstene deres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer